De Jong Intra Vakanties Kras
Reisverslagen Denemarken
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Denemarken boeken

'Rondreis Denemarken'

Nuttige adressen

VisitDenmark,
Postbus 266,
2300 AG Leiden
E-mail: denemarken@dt.dk
VisitDenmark

Toeristeninformatie Denemarken:
Silkeborg Tourist Office Viborg toeristbureau
Kalkgrotten Daugbjerg
Voergaard Slot
Frederiksborg in Hillerød
Helsingør Turistbureau
Køge Turistbureau
Stevns Klint
Haderslev Turistbureau
Ribe Turistbureau

Toeristeninformatie Zweden:
Göteborg Tourist Office
Jönköping

Geldzaken

prijsvergelijking goedkope vliegtickets

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Denemarken boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen boeken in Denemarken en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Denemarken samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Denemarken staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Denemarken.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden