De Jong Intra Vakanties Kras
Reisverslagen Denemarken
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Denemarken boeken

'Kamperen in Denemarken'

Nuttige adressen

VisitDenmark,
Postbus 266,
2300 AG Leiden
E-mail: denemarken@dt.dk
VisitDenmark

Bij het Verkeersbureau is een hele serie brochures verkrijgbaar, van Fietsen in Denemarken en Kamperen in Denemarken tot Vissen in Denemarken.

Overnatning i det fri

In de Deenstalige gids (met Engelse samenvatting) 'Overnatning i det fri' staan honderden adressen van kleine kampeerplaatsen in Denemarken. De gids richt zich vooral op wandelaars en fietsers (gemotoriseerd verkeer is doorgaans niet toegestaan op de campings) en is in Nederland te koop in boekwinkels die zich in die onderwerpen hebben gespecialiseerd. Zie: Overnatning i det fri

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Denemarken boeken

Op het overzicht vakantie boeken Denemarken staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Denemarken.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden