Goedkope huurauto
Reisverslagen Griekenland
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Griekenland boeken

'Fly-drive Peloponnesos'

Nuttige adressen

Grieks Verkeersbureau,
Kerkstraat 61,
1017 GL Amsterdam.
020 - 6254212

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Klimaat en beste reistijd

Wij zijn in juli geweest, dat is bijna de Griekse vakantietijd(augustus). In deze periode is het handig om onderdak van tevoren te reserveren.

Zorg dat je vroeg in de ochtend of aan het einde van de middag bij de bezienswaardigheden bent. Niet alleen is het dan een stuk rustiger, maar bovendien ook koeler.

Fotograferen

In musea en het klooster bij Mycene mag je geen gewoon statief gebruiken, maar een eenpootstatief is wel toegestaan. Uiteraard mag nergens worden geflitst.

Vakantie Griekenland boeken

Op het overzicht vakantie boeken Griekenland staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Griekenland.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Djoser Kras
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden