Reisverslagen Hong Kong
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Hong Kong boeken

'Stopover Hong Kong'

Nuttige adressen

Verkeersbureau Hong Kong:
www.discoverhongkong.com

Algemeen

Hong Kong is niet alleen de thuishaven van Cathay Pacific maar bijvoorbeeld ook een knooppunt in de routes van Qantas. Veel reizigers naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland maken van de gelegenheid gebruik om Hong Kong tijdens een stopover te verkennen, gaan shoppen in goedkope foto- en electronicawinkels, kopen nep-merkprodukten (wat bij de douane problemen op kan leveren) of laten zich maatkleding aanmeten.

Doordat Hong Kong van 1898 tot 1997 een Britse Kroonkolonie was is de voertaal Engels en kun je je met die taal prima redden. De menukaart in restaurants is soms alleen in het Chinees, maar dan kun je de gerechten op plaatjes aanwijzen.

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Hong Kong boeken

Op het overzicht vakantie boeken Hong Kong staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Hong Kong.

Goedkope chartervluchten Hong Kong
Vliegtickets naar Hong Kong

Hotels Hong Kong
Budget hotels Hong Kong
Hotel Service Desk Hong Kong

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden