Reisverslagen Nepal
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Nepal boeken

'Rondreis Nepal'

Nuttige adressen

Consulaat van Nepal
Keizersgracht 463
1017 DK Amsterdam
Tel. 020 - 624 15 30

Voor België:
Kanselarij Nepal
Winston Churchilllaan 58
1180 Brussel
Tel. 2 - 346 26 58

Gezondheid

Kijk voor actuele informatie over de gezondheidsrisico's op de site van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Het LCR geeft de nationale standaarden uit voor gezondheidsadviezen voor reizigers naar de (sub)tropen. Uiteindelijk is er altijd een persoonlijk advies nodig, bijvoorbeeld via het Reizigersspreekuur van de GGD of gespecialiseerde Travel Clinics. Ook de adressen hiervan zijn op de site van het LCR te vinden.

Geldzaken

Je kunt online opzoeken op welke adressen in Nepal geldautomaten zijn waar je met MasterCard en Cirrus of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Nepal boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's boeken in Nepal en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Nepal samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Nepal staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Nepal.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Djoser
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information  Nepal