De Jong Intra Vakanties Kras
Reisverslagen Polen
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Polen boeken

'Concentratiekampen in Polen'

Nuttige adressen

Poolse ambassade
Alexanderstraat 25
2514 JM Den Haag
Tel. 070-360 28 06/7

Voor België:
Poolse Kanselarij
Galliërslaan 29
1040 Brussel
Tel: 2 - 733 73 40 / 2 - 735 72 12

Taal

Een taalgids is altijd handig, zoals Wat & Hoe Pools

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Polen boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen boeken in Polen en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Polen samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Polen staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Polen.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

SNP natuur- en cultuurreizen
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden