Djoser
Reisverslagen Portugal
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Portugal boeken

'Stedentrip Evora'

Nuttige adressen

ICEP - Portugees Verkeersbureau
Haagse Bluf 63
2511 CP Den Haag
Tel. 0900 265 89 99
Fax (070) 328 00 25
Website: www.visitportugal.com

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Portugal boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen boeken in Portugal en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Portugal samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Portugal staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Portugal.

Goedkope chartervluchten Portugal
Vliegtickets naar Portugal

Hotels Portugal
Budget hotels Portugal
Hotel Service Desk Portugal
Charming Accommodation Portugal
Hotel Reservation Desk Portugal

Goedkope huurauto Portugal
All-inclusive autohuur Portugal

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

De Jong Intra Vakanties sawadee
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information Evora, Portugal