SNP natuur- en cultuurreizen
Reisverslagen Slovenië
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Slovenië boeken

'Ronde van Slovenië'

Nuttige adressen

Verkeersburo Slovenië, Postbus 7105, 4330 GC Middelburg. Tel. 0118 - 63 57 90

Onderdak

Via het Sloveens Verkeersbureau is de gratis brochure 'Vakantie op de boerderij' verkrijgbaar. De titel moet niet al te letterlijk worden genomen, want er staan ook landelijk gelegen pensions in, in totaal zo'n 150.

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Fietsbus

De fietsbus richting Kroatië die in Tarvisio stopte rijdt helaas niet meer. Wel gaat er een fietsbus naar Villach in Oostenrijk: dit is slechts twintig kilometer (en een bergpas) van Kranjska Gora.

Vakantie Slovenië boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, campings boeken in Slovenië en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Slovenië samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Slovenië staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Slovenië.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information Slovenia