Rosetta Reizen
Nieuwsbrief
Vakantie Albanië boeken

Vakantie Albanië

Reisverslagen van Albanië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Albanië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 24 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Albanië.

Voor het boeken van een vakantie in Albanië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 6 rondreizen en reisorganisaties.

Vakantie Albanië

Een geitenhoeder in lompen, maar met een smartphone

verslag Vakantie Albanië met 24 foto's
Albanië is een land in opbouw. Tirana wordt een moderne stad, met overal winkels, restaurantjes en hotels, al zie je de communistische erfenis nog. Buiten de hoofdstad gaat het trager. Onderweg naar het Valbonëdal zijn de landschappen mooi, de dorpjes authentiek maar de wegen nog slecht. Een geitenhoeder in lompen maar met een smartphone, zo is het leven er nu. Maar het prikkeldraad is verdwenen van de stranden langs de Adriatische kust. 24 foto's.
Vakantie Albanië praktisch

Reisverslag: Royan van Velse. Foto's: Royan van Velse & Rolf Brummel


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Albanië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Albanië

Reisgidsen en landkaarten van Albanië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Albanië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)