Nieuwsbrief
Vakantie Antarctica boeken

Vakantie Antarctica

Reisverslagen van Antarctica-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Antarctica-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 34 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Antarctica.

Voor het boeken van een vakantie in Antarctica is er een overzicht van vliegtickets, 15 rondreizen en reisorganisaties.

Antarctica

Expeditiecruise naar het Antarctisch Schiereiland

verslag Antarctica met 34 foto's
Vanuit Ushuaia in Argentinië met de Grigoriy Mikheev via de ruige Drake Passage naar het Antarctisch Schiereiland, waar je je een pad moet banen tussen de zeehonden en pinguïns. Met Zodiacs vlak langs de prachtige ijsbergen van Antarctica, waarop vaak zeeleeuwen en zeeluipaarden liggen. Regelmatig duiken imposante walvissen op. Alleen jammer dat het postkantoor van de Zuidpool net dicht is. 34 foto's.
Expeditie-cruise Antarctica praktisch

Reisverslag: Margo Dierick. Foto's: Erik Aalbers


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Antarctica of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Antarctica

Reisgidsen en landkaarten van Antarctica zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Antarctica - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)