Rosetta Reizen -> Dimsum
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Armenia
Vakantie Armenië boeken

Vakantie Armenië

Reisverslagen van Armenië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Armenië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 52 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Armenië.

Voor het boeken van een vakantie in Armenië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 7 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Armenië

Kerken en kloosters in de zuidelijke Kaukasus

verslag Rondreis Armenië met 52 foto's
Kerken en kloosters te over in Armenië. Van het Geghardklooster met een uit de rots gehouwen kerk tot het ommuurde Tatevklooster. Plus o.a. het Haghpat-, Sanahin-, Noravank-, Khor Virap- en het Sevanklooster aan het enorme Sevanmeer. Maar Armenië biedt meer: de 1e eeuwse Tempel van Garni, de karavanserai van Selim, de kloof bij Khndzoresk en Vayots Dzorm, de 6000 jaar oude cirkel van basaltblokken, ruige berglandschappen en hoofdstad Jerevan. 52 foto's.
Rondreis Armenië praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Komen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Armenië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Armenië

Reisgidsen en landkaarten van Armenië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Armenië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)