Nieuwsbrief
Vakantie Bangladesh boeken

Vakantie Bangladesh

Reisverslagen van Bangladesh-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Bangladesh-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 27 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Bangladesh.

Voor het boeken van een vakantie in Bangladesh is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 3 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Bangladesh

Een duizelingwekkende ervaring voor je zintuigen

verslag Rondreis Bangladesh met 27 foto's
Dhaka is een kakofonie van geluid. De tandarts trekt op straat kiezen. In Manikganj staan golfplaten huizen tussen dijkjes en rijstvelden. De markt van Ghior is een mierenhoop. In het Teota-paleis in Arisha grazen geiten. In Saturia maken ze wokken, in Dhamrai hindoe-beeldjes. Het is druk op de Brahmaputra bij Mymensingh. In de jungle tussen Srimangal en de Madhabkunda-waterval ligt een Khasia-dorp. Gibbons slingeren van boom naar boom in Lawachara Forest. 27 foto's.
Rondreis Bangladesh praktisch

Reisverslag & foto's: Antoinette Termoshuizen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Bangladesh of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Bangladesh

Reisgidsen en landkaarten van Bangladesh zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Bangladesh - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)