-> Belizeonline
Nieuwsbrief
Vakantie Belize boeken

Vakantie Belize

Reisverslagen van Belize-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Belize-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 17 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Belize.

Voor het boeken van een vakantie in Belize is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 3 rondreizen en reisorganisaties.

La Ruta Maya op de fiets

De grenzen van Belize, Guatemala en Mexico

verslag La Ruta Maya op de fiets met 17 foto's
Fietsen langs de ruïnes van Maya tempels in het grensgebied van Belize, Guatemala en Mexico is vaak afzien vanwege de slechte wegen. En veilig is het ook niet altijd. Maar er is wel veel te zien: paalwoningen, in het verleden levende Mennonieten, kleurrijke markten en een overweldigende natuur. 17 foto's.
Fietsvakantie La Ruta Maya praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Spil & Antoinette Geerts


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Belize of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Belize

Reisgidsen en landkaarten van Belize zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Belize - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)