[an error occurred while processing this directive]
Nieuwsbrief
Vakantie Bolivia boeken

Vakantie Bolivia

Reisverslagen van Bolivia-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Bolivia. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 53 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Bolivia.

Voor het boeken van een vakantie in Bolivia is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 15 rondreizen en reisorganisaties.

Bolivia per openbaar vervoer

Zoutvlaktes, felgekleurde meren, kou en dynamiet

verslag Bolivia per openbaar vervoer met 24 foto's
In Bolivia heeft niet alleen de traditionele kleding felle kleuren, de natuur doet daar niet voor onder: Laguna Colorado National Park met meren in rood, blauw en turkoois; de eindeloze witte zoutvlakte Salar de Uyuni; een zilvermijn waar de mijnwerkers dynamiet cadeau krijgen; Sucre, een 'witte' stad die op de Werelderfgoedlijst staat; en ten slotte het rommelige La Paz met bolhoeden in alle soorten en maten. 24 foto's.
Bolivia per openbaar vervoer praktisch

Reisverslag: Ankie Kaskens. Foto's: Peter Kaskens

Zuidwest Bolivia: Andes en Altiplano

We rijden door een surrealistisch landschap

verslag Zuidwest Bolivia: Andes en Altiplano met 29 foto's
Tussen de toppen van de Andes ligt op 4000 meter de hoogvlakte Altiplano. Eindeloze zoutmeren worden omringd door besneeuwde vulkanen en gekleurde bergen. Zuidwest Bolivia is een surrealistische omgeving, waar oude rotstekeningen en nog oudere voetsporen van dinosaurussen zijn gevonden. Op de grens met Chili ligt de Licancabur, 5916 meter hoog. 29 foto's.
Zuidwest Bolivia: Andes en Altiplano praktisch

Reisverslag & foto's: Leon Overdevest


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Bolivia of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Bolivia

Reisgidsen en landkaarten van Bolivia zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Bolivia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)