-> Going Africa Safaris
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Botswana
Vakantie Botswana boeken

Vakantie Botswana

Reisverslagen van Botswana-reizen

Er zijn 7 uitgebreide reisverslagen van reizen door Botswana. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 173 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Botswana.

Voor het boeken van een vakantie in Botswana is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 27 rondreizen en reisorganisaties.

Safari Zuidelijk Afrika

Fly-drive Botswana, Zimbabwe, Namibië en Zuid-Afrika

verslag Safari Zuidelijk Afrika met 34 foto's
Op safari door 4 landen in Zuidelijk Afrika: de zoutpannen van Pans Nxai, Moremi Nationaal Park en Savuti Game Reserve in Botswana, de Victoria watervallen en Zambezi Nationaal Park in Zimbabwe, de Caprivistrook en Mahango Nationaal Park in Namibië, de Kalahari in Botswana en Augrabies Falls en Bloemhof Dam Nature Reserve in Zuid-Afrika. 34 foto's.
Safari Zuidelijk Afrika praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen

Safari Botswana

Per vliegtuig, landrover, mokoro, helikopter en te voet

verslag Safari Botswana met 40 foto's
Op safari gaan kan in Botswana op veel manieren: per boot over de Chobe, de Zambezi en de Okavango, per landrover over de Makgadigadi-zoutvlakte en door Moremi Game Reserve. Letterlijk hoogtepunten: per helikopter over de Victoria-watervallen en in een vliegtuigje over de Okavango Delta. De Delta is ook te voet te verkennen, al kun je ineens oog in oog staan met een aanstormende leeuwin... 40 foto's.
Safari Botswana praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne van Rossum

Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika

Bij de waterpoel doden 27 leeuwen een olifant

verslag Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika met 31 foto's
Met de 4x4 op safari door nationale parken in Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Nijlpaarden rennen over de camping en olifanten eten naast de toiletten van de bomen of duiken ineens achter je op tijdens het houtsprokkelen in Tuli Game Reserve, Leroo La Tau, Moremi Game Reserve, Savuti in Chobe NP, Mudumu NP, Mahango Game Reserve, Pilanesberg NP en Borakalalo NP. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen

Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië

Per 4x4 met daktent door de nationale parken

verslag Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië met 31 foto's
Per 4x4 met daktent op reis door een serie nationale parken in Botswana, Zimbabwe en Namibië: Zambezi National Park, Victoria Falls, Hwange National Park, Chobe Park, Moremi Wildlife Reserve, de Okavanga Delta, Khaudom Game Reserve, Etosha National Park en Mokodoli Nature Reserve. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen

Rondreis Botswana

Slecht slapen door gesnuffel rond de tent

verslag Rondreis Botswana met 16 foto's
Op safari bij Chobe Nationaal Park stopt de open jeep tussen een groep olifanten. Doodeng, met aan alle kanten het geluid van brekende takken. Bootjes varen in de Okavango-delta tussen het wild door. Even spectaculair is een vlucht over de delta, met een extra rondje over een groep giraffen. 16 foto's.
Gesnuffel rond de tent praktisch

Reisverslag: Geja Rijsman. Foto's: Geja en Michael Rijsman, Jos Drabbels en Sophia Stein

Rondreis Botswana

Chobe Park en Okavango Delta

verslag Rondreis Botswana met 11 foto's
In Chobe Park staan olifanten aan de walkant te drinken, terwijl krokodillen zonnebaden en nijlpaarden in het water dobberen. Speelse leeuwen versperren de weg. Ook de moerassige Okavango delta met zijn enorme velden waterlelies is rijk aan dieren. Rondvarend in een kano kun je het allemaal goed zien. 11 foto's.
Chobe Park en Okavango Delta praktisch

Reisverslag: Ina Kuipers. Foto's: Herman Hoekstra

Kalahari, Botswana

Rode aarde, acacia's en de grootste rivierdelta ter wereld

verslag Kalahari, Botswana met 10 foto's
Midden in de Kalahari ligt de Okavango Delta, met meer dan 15.000 vierkante kilometer moerasland. De gigantische oase wordt gevoed door de Okavango-rivier, waarvan het water verdampt in het woestijnzand. In de Kalahari ligt ook Makgadikgadi, het grootste complex zoutpannen ter wereld. De sfeer is hier buitenaards. 10 foto's.
Kalahari, Botswana praktisch

Reisverslag & foto's: Harold Kolkman


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Botswana of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Botswana

Reisgidsen en landkaarten van Botswana zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Botswana - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)