Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Burkina Faso
Vakantie Burkina Faso boeken

Vakantie Burkina Faso

Reisverslagen van Burkina Faso-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Burkina Faso-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 31 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Burkina Faso.

Voor het boeken van een vakantie in Burkina Faso is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Zuidwest Burkina Faso

Ça va? Ça va la famille? Ça va la santé?

verslag Zuidwest Burkina Faso met 31 foto's
Burkina Faso betekent 'land van de eerlijke mensen'. De Burkinabé zijn ook nog eens erg aardig en vrolijk, al leven ze in een van de armste landen. Uitgebreid groeten is verplicht. In het zuidwesten van het Sahel-land ligt Bobo-Dioulasso, de tweede stad van Burkina Faso, met een bijzondere moskee en een animistische oude stad. Rond Banfora kun je fietstochten maken langs de Karfiguéla-watervallen, de Dômes van Fabédougou en dorpen van pottenbaksters en mandenvlechters. In het Tengrela-meer drijven behalve lelies ook nijlpaarden. 31 foto's.
Zuidwest Burkina Faso praktisch

Reisverslag & foto's: Ingrid Regout


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Burkina Faso of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Burkina Faso

Reisgidsen en landkaarten van Burkina Faso zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Burkina Faso - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)