Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Chile
Vakantie Chili boeken

Vakantie Chili

Reisverslagen van Chili-reizen

Er zijn 4 uitgebreide reisverslagen van reizen door Chili. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 121 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Chili.

Voor het boeken van een vakantie in Chili is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 18 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsvakantie Chili

Tussen besneeuwde Andestoppen en de Stille Oceaan

verslag Fietsvakantie Chili met 31 foto's
Per fiets en bus in vier weken door Midden-Chili: tussen de besneeuwde Anderstoppen en de Stille Oceaan langs vulkanen, lavavelden, wijngaarden en diepblauwe meren van Santiago de Chile via Santa Cruz, Curico, Chillán, Buchupureo, Los Angeles, Rio Bio Bio, Cunco en Puerto Fuy naar Valdivia. Een drankje is soms moeilijk te krijgen en het onderdak is vaak gammel maar de mensen zijn uiterst vriendelijk. 31 foto's.
Fietsvakantie Chili praktisch

Reisverslag & foto's: Pieter Parmentier

Fly-drive Chili

Van de droogste plek op aarde naar de gletsjers

verslag Fly-drive Chili met 33 foto's
Heen en weer wippend over de grens met Argentinië worden bezocht: havenstad Arica in het noorden, met door Eiffel ontworpen gebouwen; de Atacama-woestijn; hoofdstad Santiago de Chile; Santa Cruz, het tegenvallende centrum van de wijnhandel; Pucón aan het meer van Villarica; Torres del Paine met woeste bergen, gletsjers en meren; Punta Arenas aan de Straat van Magelhaes; Viña del Mar en Valparaïso. 33 foto's.
Fly-drive Chili praktisch

Reisverslag: Ankie Kaskens. Foto's: Peter Kaskens

Afwisselend Chili

Van gletsjers en sneeuw tot tropisch regenwoud

verslag Afwisselend Chili met 24 foto's
Chili is erg afwisselend: van de ruige bergen met eeuwige sneeuw en gletsjers in Torres del Paine, waar je bijna van de wandelpaden waait, tot het regenwoud van Quelat, langs de 1100 km lange weg Carretera Austral. In Pucon staat een rokende vulkaan. Vlakbij kun je raften, paardrijden en een duik nemen in de warme baden. Dan zijn er nog de metropool Santiago de Chile en havenstad Valparaiso, met zijn gekleurde huisjes. 24 foto's.
Afwisselend Chili praktisch

Reisverslag & foto's: Kim Verhees

Patagonië en Santiago de Chili

Sneeuwbergen, gletsjers, meren en vulkanen

verslag Patagonië en Santiago de Chili met 33 foto's
Rondreis langs de gletsjers, pinguïns en ruige bergen van Punta Arenas, Puerto Natalis en Torres del Paine in het zuiden van Patagonië en langs de watervallen en vulkanen van Ensenada, Kila Leufu en Entre Lagos in het noordelijker gelegen merengebied Los Lagos van Patagonië. En een bezoek aan hoofdstad Santiago de Chili. 33 foto's.
Rondreis Patagonië praktisch

Reisverslag & foto's: Geja Rijsman


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Chili of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Chili

Reisgidsen en landkaarten van Chili zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Chili - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)