Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Colombia
Vakantie Colombia boeken

Vakantie Colombia

Reisverslagen van Colombia-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Colombia. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 67 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Colombia.

Voor het boeken van een vakantie in Colombia is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 23 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Colombia

Koloniale witte stadjes in een groen berglandschap

verslag Rondreis Colombia met 43 foto's
Van Bogotá naar de Tatacoawoestijn, met cactussen, grillige rotsen en prehistorische vondsten. Santuario de Las Lajas in Ipiales is op een brug gebouwd. Via Popayán en Cali naar Salento en Valle de Cocora. Via Medellín naar Villa de Leyva, met archeologisch park Monquirá. In San Gil buitensporten, dan via Barichara en Bucaramanca naar Santa Marta in Tayrona NP, met regenwoud, baaien en stranden. Tot slot Cartegena met stadsmuur en forten. 43 foto's.
Rondreis Colombia praktisch

Reisverslag & foto's: Peter van Boheemen

Jungletocht naar Ciudad Perdida

Vijfdaagse trekking naar de verloren stad Teyuna

verslag Jungletocht naar Ciudad Perdida met 24 foto's
Diep in het gebergte Sierra Nevada de Santa Marta in het noorden van Colombia, ligt op zo'n 1200m hoogte de precolombiaanse stad die de indianen Teyuna noemen. De Spaanse naam is Ciudad Perdida, de Verborgen Stad. Vanuit El Mamey is het 5 dagen klimmen en dalen door de groene jungle en talloze malen de Baritara-rivier doorwaden om de 44km te overbruggen naar de 1200 stenen treden die leiden naar de vanaf circa 800 aangelegde ronde terrassen, waar tot de Spaanse verovering een paar duizend Tairona-indianen woonden. 24 foto's.
Wandeltocht naar Ciudad Perdida praktisch

Reisverslag & foto's: Peter van Boheemen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Colombia of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Colombia

Reisgidsen en landkaarten van Colombia zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Colombia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)