Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Cyprus
Vakantie Cyprus boeken

Vakantie Cyprus

Reisverslagen van Cyprus-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Cyprus. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 79 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Cyprus.

Voor het boeken van een vakantie in Cyprus is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, 5 rondreizen en reisorganisaties.

Fly-drive Cyprus

Rondreis over het eiland van de goden

verslag Fly-drive Cyprus met 19 foto's
Rondreis met huurauto vanaf Larnaca door het binnenland naar de gedeelde hoofdstad Nicosia, langs het Kykkosklooster in het Troödosgebergte, door Cedar Valley en Paphos Forest naar Paphos, met de ondergrondse koningsgraven. Langs de kust via Petra tou Romiou waar Aphrodite aan land kwam en de antieke stad Kourion terug naar Larnaca. 19 foto's.
Fly-drive Cyprus praktisch

Reisverslag: Joke Westerhof. Foto's: Piet de Geus

Wandelen in Akamas

Een indrukwekkende kustlijn met mooie rotsachtige baaien

verslag Wandelen in Akamas met 33 foto's
Schiereiland Akamas, de westelijke punt van Cyprus, is een mooi wandelgebied. In het natuurgebied zijn diverse nature trails uitgezet langs verlaten dorpjes, kerken, kloven en mooie kusten. Na een week wandelen in de bergen van Akamas worden vanuit het havenstadje Pafos de hoofdstad Nicosia en het Kykkos-klooster verkend. 33 foto's.
Wandelvakantie Cyprus praktisch

Reisverslag & foto's: Peter Cosemans

Fietsvakantie Cyprus

Fietsen door bergen en langs opgravingen

verslag Fietsvakantie Cyprus met 27 foto's
Cyprus heeft veel mooie landschappen. Bergen met bossen, diepe valleien en enge kloven. Iets lager is er wijnbouw, vaak op terrassen. Qua cultuur zijn er veel kloosters, kerken en opgravingen. Een ideaal eiland om per fiets of auto rond te reizen. Maar leuke stadjes of een aardig vissersdorpje vind je amper. En de kust is grotendeels verpest. 27 foto's.
Fietsen door bergen en langs opgravingen praktisch

Reisverslag & foto's: Piet de Geus


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Cyprus of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Cyprus

Reisgidsen en landkaarten van Cyprus zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Cyprus - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)