Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Denmark
Vakantie Denemarken boeken

Vakantie Denemarken

Reisverslagen van Denemarken-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Denemarken. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 65 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Denemarken.

Voor het boeken van een vakantie in Denemarken is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings, 10 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Denemarken en Zuid-Zweden

Kerken en kastelen in het land van de Vikingen

verslag Rondreis Denemarken en Zuid-Zweden met 41 foto's
Denemarken telt veel fraaie kastelen, zoals Frederiksborg in Hillerød, Rosenborg in Kopenhagen, Kronborg in Helsingør en slot Voergård. Verspreid door het land staan talloze kerken, waarin modellen van schepen hangen, als dank voor een behouden vaart. Tijdens de rondreis door Denemarken wordt ook Göteborg en Jönköping in Götaland, Zuid-Zweden bezocht. 41 foto's.
Rondreis Denemarken en Zuid-Zweden praktisch

Reisverslag & foto's: Guy Claes

Kamperen in Denemarken

Overnatning in de natuur van Denemarken

verslag Kamperen in Denemarken met 14 foto's
Verspreid door heel Denemarken liggen in de vrije natuur vele honderden eenvoudige kampeerplaatsen, waar je kunt genieten van het omringende landschap: uitgestrekte bossen, heidevelden en meren. Een aparte ervaring zijn de Deense stranden, waarop iedereen zijn auto langs de vloedlijn parkeert. Er staan zelfs verkeersborden in het zand. Voor de kleintjes is Legoland het pretpark. 14 foto's.
Kamperen in Denemarken praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Spil & Antoinette Geerts

Fietstocht door Denemarken

Een rondje Denemarken in de herfst

verslag Fietstocht door Denemarken met 10 foto's
Wie rust zoekt, kan in september naar Denemarken: het vakantieseizoen is voorbij, een aantal campings al gesloten (lees: gratis). Per (lig)fiets kan je in twee weken het hele land doorkruisen, dan heb je precies 1144 redelijk vlakke kilometers afgelegd. En de nodige buien op je dak gehad. 10 foto's.
Fietsvakantie Denemarken praktisch

Reisverslag: Harry Weggemans. Foto's: Rens van Moolenbroek


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Denemarken of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Denemarken

Reisgidsen en landkaarten van Denemarken zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Denemarken - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)