Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Dominican Republic
Vakantie Dominicaanse Republiek boeken

Vakantie Dominicaanse Republiek

Reisverslagen van Dominicaanse Republiek-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Dominicaanse Republiek-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 28 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Dominicaanse Republiek.

Voor het boeken van een vakantie in Dominicaanse Republiek is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 1 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Dominicaanse Republiek

Palmenstranden, tropisch regenwoud en bultrugwalvissen

verslag Rondreis Dominicaanse Republiek met 28 foto's
In de Dominicaanse Republiek valt er veel te verkennen, voor wie zich niet opsluit in de luxe resorts aan de kust: cowboys te paard met kuddes koeien, tropisch regenwoud, watervallen, mangrove, rijstvelden, fruitplantages, walvissen en dolfijnen. Rondreis langs Punta Cana, Miches, Jarabacoa, Cabarete, Las Galeras en La Samana. En natuurlijk zijn er ook volop palmenstranden. 28 foto's.
Rondreis Dominicaanse Republiek praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Bekkering


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Dominicaanse Republiek of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Dominicaanse Republiek

Reisgidsen en landkaarten van Dominicaanse Republiek zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Dominicaanse Republiek - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)