-> Ecuadoronline
Nieuwsbrief
Vakantie Ecuador boeken

Vakantie Ecuador

Reisverslagen van Ecuador-reizen

Er zijn 4 uitgebreide reisverslagen van reizen door Ecuador. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 78 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Ecuador.

Voor het boeken van een vakantie in Ecuador is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 30 rondreizen en reisorganisaties.

Ecuador per openbaar vervoer

Met de bus en de trein door groene landschappen

verslag Ecuador per openbaar vervoer met 26 foto's
Per openbaar vervoer Ecuador verkennen: hoofdstad Quito in de bergen; Otavalo, waar de inheemse bevolking trots is op zijn prestaties; Peguche, waar panfluiten worden gemaakt en de zandvlooien jeukende bulten veroorzaken; op kaplaarzen door de jungle glibberen; Baños, met een Turks bad; Riobamba met de vulkaan Chimbarazo; de weekmarkt in Guamote en Cuenca met koloniale huizen en een kathedraal. 26 foto's.
Ecuador per openbaar vervoer praktisch

Reisverslag: Ankie Kaskens. Foto's: Peter Kaskens

De vele landschappen van Ecuador

Je kunt in een dag alle seizoenen beleven

verslag De vele landschappen van Ecuador met 17 foto's
Ecuador heeft een unieke variatie aan landschappen, inwoners en klimaatzones. Heb je 's ochtends in de Andes nog twee truien aan, zit je 's middags bij 30 graden aan de Stille Oceaan of in het tropische Amazone-woud. 17 foto's.
Vele landschappen van Ecuador praktisch

Reisverslag & foto's: Chris van Es

Kleurrijk Ecuador

Natuur en cultuur rond het Andesgebergte

verslag Kleurrijk Ecuador met 16 foto's
Ecuador wordt gedomineerd door het Andesgebergte, met zijn vulkanen en besneeuwde toppen. Maar het land kent een grote variatie aan landschappen, waaronder de jungle rond de Amazone en bounty-stranden. Daartussen liggen koloniale stadjes met fraaie kathedralen en indianendorpen met bonte markten. 16 foto's.
Kleurrijk Ecuador praktisch

Reisverslag & foto's: Ina Kuipers

De Galapagos Eilanden

Ongerepte natuur in de Pacific

verslag De Galapagos Eilanden met 19 foto's
De Galapagos Eilanden zijn nooit in contact geweest met het vasteland. Planten en dieren ontwikkelden zich daardoor tot unieke en vaak zeldzame soorten. De dieren zijn bovendien tam, omdat menselijke vijanden hen vreemd zijn. 19 foto's.
De Galapagos Eilanden praktisch

Reisverslag: Ina Kuipers. Foto's: Herman Hoekstra


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Ecuador of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Ecuador

Reisgidsen en landkaarten van Ecuador zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Ecuador - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)