-> Rosetta Reizen
Nieuwsbrief
Vakantie Ethiopië boeken

Vakantie Ethiopië

Reisverslagen van Ethiopië-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Ethiopië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 76 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Ethiopië.

Voor het boeken van een vakantie in Ethiopië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 8 rondreizen en reisorganisaties.

Natuur en cultuur in Ethiopië

Nationale parken, 14e eeuwse kloosters en rotskerken

verslag Natuur en cultuur in Ethiopië met 49 foto's
Rondreis langs het Tanameer, waar 14e eeuwse kloosters op groene eilanden liggen, de watervallen van de Blauwe Nijl bij Tis Abbay en koningsstad Gondar, tevens uitvalsbasis voor de Simien Mountains. De Falasja's wonen niet meer in hun dorpen maar wachten op 'locatie 18' op emigratie. In Lalibella zijn kerken in de rotsen uitgehouwen. Volop natuur en wild is er in Awash National Park en rond het Awassa­meer, Shala­meer en Ambiata­meer. Begin- en eindpunt is Addis Ababa. 49 foto's.
Natuur en cultuur in Ethiopië praktisch

Reisverslag & foto's: Simone Haller

Rondreis Ethiopië

Overal stroomt de lokale bevolking toe

verslag Rondreis Ethiopië met 27 foto's
Rondreis door Ethiopië langs de vele verschillende stammen in het zuiden, waar in de talrijke dorpjes de bevolking nieuwsgierig toestroomt en de mensen uitbundig zwaaien naar passanten, temidden van een subtropische natuur. In het noorden stroomt tussen imposante berglandschappen de Blauwe Nijl met zijn watervallen en vind je in Lalibela bijzondere rotskerken en in Axum mysterieuze steles. 27 foto's.
Overal stroomt de bevolking toe praktisch

Reisverslag: Ina Kuipers. Foto's: Herman Hoekstra


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Ethiopië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Ethiopië

Reisgidsen en landkaarten van Ethiopië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Ethiopië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)