Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Faroe Islands
Vakantie Faerøer boeken

Vakantie Faerøer

Reisverslagen van Faerøer-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Faerøer-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 24 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Faerøer.

Voor het boeken van een vakantie in Faerøer is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Rondreis Faerøer

Houten huisjes met daken van gras aan ruige fjorden

verslag Rondreis Faerøer met 24 foto's
De Faerøer-eilanden (schapeneilanden) worden weinig bezocht, maar zijn een prima tussenstop voor wie per ferry van Denemarken naar IJsland reist. Naast schapen vind je langs de fjorden dorpjes met houten huizen, soms nog met daken van gras. Het bergachtige groene landschap is imposant en eindigt vaak in steile kliffen langs zee, waarop talrijke vogelkolonies onbedreigd broeden. 24 foto's.
Rondreis Faerøer praktisch

Reisverslag & foto's: Willem & Christiane Mosselmans-De Coster


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Faerøer of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Faerøer

Reisgidsen en landkaarten van Faerøer zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Faerøer - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)