Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Fiji
Vakantie Fiji boeken

Vakantie Fiji

Reisverslagen van Fiji-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Fiji-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 15 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Fiji.

Voor het boeken van een vakantie in Fiji is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 2 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Fiji

Een groep van maar liefst 330 bounty-eilanden

verslag Rondreis Fiji met 15 foto's
De eilandengroep van Fiji bestaat zowel uit vulkaaneilanden als uit atol-eilanden. Tot de toeristenindustrie ze ontdekte waren veel van de piepkleine eilandjes onbewoond. Hoofdeiland Viti Levu biedt een bijzondere culturele mix van de gewoontes van de traditionele bevolking van Fiji en de Hindoe-beschaving van de Indiërs. 15 foto's.
Rondreis Fiji praktisch

Reisverslag: Richard Otten. Foto's: Anje Hatzmann


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Fiji of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Fiji

Reisgidsen en landkaarten van Fiji zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Fiji - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)