Nieuwsbrief
Vakantie Frans Polynesië boeken

Vakantie Frans Polynesië

Reisverslagen van Frans Polynesië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Frans Polynesië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 19 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Frans Polynesië.

Voor het boeken van een vakantie in Frans Polynesië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 1 rondreizen en reisorganisaties.

Tahiti en de Markiezen

Het eten plukken we van de bomen of vissen we uit zee

verslag Tahiti en de Markiezen met 19 foto's
Midden in de Stille Zuidzee liggen de eilanden van Frans-Polynesië, waaronder Papeete, Nuku Hiva, Ua Pou, Hiva Oa en Moorea. De bevolking woont vooral langs de kust, het groene binnenland bestaat meestal uit een krater. Het leven is er relaxed: een short en T-shirt volstaan het hele jaar door en eten pluk je eenvoudig uit de boom of vis je uit zee. 19 foto's.
Tahiti en de Markiezen praktisch

Reisverslag & foto's: Wouter Cools


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Frans Polynesië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Frans Polynesië

Reisgidsen en landkaarten van Frans Polynesië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Frans Polynesië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)