Nieuwsbrief
Vakantie Gambia boeken

Vakantie Gambia

Reisverslagen van Gambia-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Gambia-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 26 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Gambia.

Voor het boeken van een vakantie in Gambia is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 3 rondreizen en reisorganisaties.

Verrassend Gambia

Stoffige rode wegen, golfplaten daken en kleurrijke markten

verslag Verrassend Gambia met 26 foto's
Gambia is een smalle strook land langs de gelijknamige rivier, die een belangrijke route was waarover Arabieren talloze slaven uit Afrika vervoerden. In Gambia wonen elf stammen die allemaal een eigen taal spreken. Een groot deel van de bevolking leeft van landbouw, veeteelt en visserij. De opbrengst wordt verkocht op kleurrijke markten in stoffige straten, waarlangs armoedige huizen staan met golfplaten daken. Het toerisme zorgt ook voor wat inkomsten. Het sextoerisme aan de kust is een moderne vorm van slavernij, maar niet iedereen komt misbruik maken van de bevolking. Er is zoveel meer te zien en beleven in verrassend Gambia. 26 foto's.
Verrassend Gambia praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Vekemans


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Gambia of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Gambia

Reisgidsen en landkaarten van Gambia zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Gambia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)