Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Ghana
Vakantie Ghana boeken

Vakantie Ghana

Reisverslagen van Ghana-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Ghana. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 74 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Ghana.

Voor het boeken van een vakantie in Ghana is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 2 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsreis rond het Voltameer

Ghana is groen, warm, luidruchtig en in de Heer

verslag Fietsreis rond het Voltameer met 46 foto's
Fietsvakantie van 2000 km rond het Voltameer. Van het groene, relatief welvarende zuiden van Ghana naar de armoe in het noorden en langs de westkant van het meer terug naar de kust. De bevolking is overal even vriendelijk en toont je graag hoe ze leven en werken. Ghana is een warm land, letterlijk en figuurlijk. Werken doen vooral de vrouwen, met zware lasten op hun hoofd, terwijl de mannen op een bankje zitten. 46 foto's.
Fietsvakantie Ghana praktisch

Reisverslag & foto's: Aart & Gerrie Dijkzeul

Gastvrij Ghana

Fietstocht door zuidelijk Ghana

verslag Gastvrij Ghana met 28 foto's
Fietsen door Ghana, waar de temperatuur stijgt tot 40 graden, is af en toe afzien maar de gastvrijheid van de bevolking maakt veel goed. In miljoenenstad Accra heeft iedereen wel een handeltje. Langs de kust liggen bountystranden en vissersstadjes als Winneba. In Cape Coast herrinnert een fort aan de tijd van de slavenhandel en in Kakum National Park ligt het laatste stukje regenwoud van Ghana. 28 foto's.
Fietsvakantie Ghana praktisch

Reisverslag & foto's: Ron van Mildert


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Ghana of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Ghana

Reisgidsen en landkaarten van Ghana zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Ghana - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)