Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Greenland
Vakantie Groenland boeken

Vakantie Groenland

Reisverslagen van Groenland-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Groenland-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 52 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Groenland.

Voor het boeken van een vakantie in Groenland is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 2 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Zuid-Groenland

Fjorden met gletsjers en ronddobberende ijsbergen

verslag Rondreis Zuid-Groenland met 52 foto's
Alleen de kuststrook van Groenland steekt onder het poolijs uit. Soms ligt er zelfs groen grasland tussen de bergtoppen, maar wat domineert zijn gletsjers en fjorden vol ijsbergen. Aan de fjorden in het zuiden liggen dorpjes als Qaqortoq, Hvalsø, Igaliku, Narsaq, Narsarsuaq, Qassiarsuk en resten van neder­zettingen uit de tijd van de Vikingen. Het is een gebied om in alle rust te wandelen. Hoogtepunt is een boottocht langs de enorme ijsbergen in de Qooroq ijsfjord. 52 foto's.
Rondreis Zuid-Groenland praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Komen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Groenland of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Groenland

Reisgidsen en landkaarten van Groenland zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Groenland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)