-> Dimsum
Nieuwsbrief
Vakantie Hong Kong boeken

Vakantie Hong Kong

Reisverslagen van Hong Kong-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Hong Kong-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 18 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Hong Kong.

Voor het boeken van een vakantie in Hong Kong is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Stopover Hong Kong

Chinese traditie en de westerse overvloed

verslag Stopover Hong Kong met 18 foto's
Hong Kong, sinds 1997 een deel van China, telt 236 eilanden. Hong Kong is enerzijds een kosmopolitische stad met shopping malls en wolkenkrabbers en anderzijds traditioneel Chinees: typische markten, vissershavens met jonken en talloze tempels. Vanaf Victoria Peak heb je een fraai uitzicht, maar ook tijdens een boottocht door Aberdeen Haven of een trip met de Star Ferry heb je een mooi zicht op de skyline. 18 foto's.
Stedentrip Hong Kong praktisch

Reisverslag: Ankie Kaskens. Foto's: Peter Kaskens


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Hong Kong of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Hong Kong

Reisgidsen en landkaarten van Hong Kong zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Hong Kong - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)