Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Hungary
Vakantie Hongarije boeken

Vakantie Hongarije

Reisverslagen van Hongarije-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Hongarije-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 11 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Hongarije.

Voor het boeken van een vakantie in Hongarije is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings, 7 rondreizen en reisorganisaties.

Wandelen in het Bükkgebergte

Dichte beukenbossen, felgekleurde zangvogels, wegvluchtende eekhoorntjes en wilde orchideeën

verslag Wandelen in het Bükkgebergte met 11 foto's
Dichte beukenbossen waar eekhoorntjes wegschieten, bloeiende velden met orchideeën en wilde monnikskap, zangvogels tussen het groen en buizerds hoog in de lucht. Het Hongaarse Bükkgebergte is terecht beschermd natuurgebied. Wandelaars en fietsers komen hier volledig aan hun trekken. 11 foto's.
Wandelvakantie Bükkgebergte praktisch

Reisverslag: Manja Ressler. Foto's: Piet de Geus

Reisverhalen deels over Hongarije

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Hongarije bezocht.

Van de Alpen naar het Balatonmeer

800 kilometer door talloze rivierdalen

verslag Van de Alpen naar het Balatonmeer met 14 foto's
Van de woeste natuur in de Alpen naar de drukke oevers van het Balatonmeer, is een fietstocht van een kleine 800 kilometer door talloze rivierdalen. De overgang van Slovenië naar Hongarije is groot: het landschap grootschaliger, de dorpen minder aangeharkt en de mensen warmbloediger. 14 foto's.
Fietsvakantie Slovenië praktisch

Reisverslag & foto's: Piet de Geus


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Hongarije of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Hongarije

Reisgidsen en landkaarten van Hongarije zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Hongarije - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)