Rosetta Reizen -> Dimsum
Nieuwsbrief
Vakantie Iran boeken

Vakantie Iran

Reisverslagen van Iran-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Iran. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 94 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Iran.

Voor het boeken van een vakantie in Iran is er een overzicht van vliegtickets, 17 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsvakantie Iran

Huizen van leem en stro tussen bergen en woestijnen

verslag Fietsvakantie Iran met 52 foto's
In een landschap van bergen en woestijnen liggen overal oude wijken met huizen van leem en stro. Karavanserais, ondergrondse tunnels voor de watervoorziening, moskeeën en vuurtempels herinneren aan een cultuur die teruggaat tot voor de jaartelling. Maar wat het meest bij blijft zijn de vele ontmoetingen met de vriendelijke en gastvrije bevolking, al word je van de hedendaagse cultuur niet meteen vrolijk. 52 foto's.
Fietsvakantie Iran praktisch

Reisverslag & foto's: Aart Dijkzeul

Van Turkije naar Nepal (II)

Bijna alles in Iran is naar Khomeini vernoemd

verslag Van Turkije naar Nepal (II) met 13 foto's
In Tabriz zitten op de bazaar honderd goudsmeden naast elkaar. Isfahan heeft de grootste en mooiste moskee van het land. Shiraz is de uitvalsbasis voor Persopolis, de bekendste attractie van Iran. Yazd is de oudste bewoonde stad ter wereld. Door het onbestuurde gebied Baluchistan naar Pakistan. 13 foto's.
Van Turkije naar Nepal (II) praktisch

Reisverslag & foto's: Erwin Esselmann

Over land via Istanbul naar Azië

Via Turkije naar Iran, Pakistan, India en Nepal

verslag Over land via Istanbul naar Azië met 29 foto's
Met trein, bus en taxi door Azië reizend zie je niet alleen veel fraaie landschappen, leuke bazaars en hoogtepunten als de Taj Mahal maar ook krottenwijken, enorm vervuilde dorpen en steden vol bussen, vrachtauto's, riksja's, tuk-tuks en heilige koeien waarover een verstikkende deken van benzinedampen hangt. 29 foto's.
Over land via Istanbul naar Azië praktisch

Reisverslag & foto's: Dick Veerman


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Iran of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Iran

Reisgidsen en landkaarten van Iran zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Iran - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)