Nieuwsbrief
Vakantie Israel boeken

Vakantie Israel

Reisverslagen van Israel-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Israel. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 42 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Israel.

Voor het boeken van een vakantie in Israel is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 5 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Israël

De historie is zichtbaar, soms laag na laag

verslag Rondreis Israël met 32 foto's
Aan de Dode Zee ligt de citadel Massada op een hoge rots en in de rotsen van oase Ein Gedi zijn resten van Romeinse aquaducten te zien. Jeruzalem is een en al historie: van de Olijfberg tot de Tempelberg en Yad Vashem. In Bethlehem is het dringen geblazen. Rond het Meer van Galilia valt behalve van opgravingen ook van de natuur te genieten. Ook aan de Middellandse Zeekust is de historie zichtbaar: van kruisvaarders­burcht tot Romeins theater en hippodroom. 32 foto's.
Rondreis Israël praktisch

Reisverslag & foto's: Ronald Wilfred Jansen

Israël, land van contrasten

Historische steden, woestijnen en stranden

verslag Israël, land van contrasten met 10 foto's
Israël biedt een enorme afwisseling op een klein oppervlak: vissershaventjes en stranden, historische steden en opgravingen, kruisvaardersburchten en moderne steden, woestijnen en meren. En natuurlijk Eilat, de Dode Zee en stad der steden Jeruzalem. 10 foto's.
Israël, land van contrasten praktisch

Reisverslag & foto's: Berry Hakkeling


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Israel of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Israel

Reisgidsen en landkaarten van Israel zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Israel - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)