Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Jamaica
Vakantie Jamaica boeken

Vakantie Jamaica

Reisverslagen van Jamaica-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Jamaica-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 27 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Jamaica.

Voor het boeken van een vakantie in Jamaica is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 8 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Jamaica

Weelderige natuur, schitterende watervallen, mooie rivieren en een heerlijk klimaat

verslag Rondreis Jamaica met 27 foto's
Jamaica heeft een weelderige natuur met een uitbundige plantengroei zoals je alleen in de tropen tegenkomt. Planten die wij thuis in een pot hebben staan zijn hier grote bomen. Daartussen klateren rivieren waar je kunt raften op een bamboevlot. Er groeien suikerriet, bananen, koffie, cacao en veel soorten fruit. Tel daarbij de blauwe baaien en de witte stranden. Je hoeft alleen de stroom toeristen van de cruiseschepen te mijden om je hier prima te vermaken. Het lokale eten is bovendien erg lekker. Maar het roekeloze verkeer op de vaak slechte wegen vormt een groter gevaar dan de volgevreten krokodillen. 27 foto's.
Weelderige natuur praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Bekkering


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Jamaica of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Jamaica

Reisgidsen en landkaarten van Jamaica zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Jamaica - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)