Nieuwsbrief
Vakantie Jemen boeken

Vakantie Jemen

Reisverslagen van Jemen-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Jemen-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 26 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Jemen.

Voor het boeken van een vakantie in Jemen is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Een reis terug in de tijd

Jemen is één groot openlucht-museum

verslag Een reis terug in de tijd met 26 foto's
In Jemen tref je Arabië in de meest oorspronkelijke vorm, met de adembenemende eeuwenoude architectuur en de traditioneel levende bevolking. De landschappen zijn spectaculair, van de groene bergen met terrassen in het noorden tot de woestijnen, door wadi's doorkruist, in het zuiden. 26 foto's.
Een reis terug in de tijd praktisch

Reisverslag & foto's: Marcel Joosten


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Jemen of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Jemen

Reisgidsen en landkaarten van Jemen zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Jemen - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)