Nieuwsbrief
Vakantie Kaapverdië boeken

Vakantie Kaapverdië

Reisverslagen van Kaapverdië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Kaapverdië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 14 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Kaapverdië.

Voor het boeken van een vakantie in Kaapverdië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 8 rondreizen en reisorganisaties.

Kaapverdië

Eilandhoppen op de Kaapverdische Eilanden

verslag Kaapverdië met 14 foto's
Kaapverdië, een voormalige Portugese kolonie voor de kust van Senegal en Gambia, is het jaar rond te bezoeken. Van de tien, meest vulkanische, eilanden worden er 3 bezocht: Sal, Santiago en São Vicente. Onderling verschillen ze genoeg voor een afwisselende rondreis door mooie landschappen en een interessante cultuur. 14 foto's.
Eilandhoppen Kaapverdische Eilanden praktisch

Reisverslag & foto's: Cees Geuzebroek


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Kaapverdië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Kaapverdië

Reisgidsen en landkaarten van Kaapverdië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Kaapverdië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)