-> Dimsum
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Kyrgyzstan
Vakantie Kirgizië boeken

Vakantie Kirgizië

Reisverslagen van Kirgizië-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Kirgizië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 40 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Kirgizië.

Voor het boeken van een vakantie in Kirgizië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 2 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsvakantie Kirgizië

Hemelse Bergen, zilveren rivierenen groene weiden

verslag Fietsvakantie Kirgizië met 22 foto's
Fietsexpeditie naar Tien Shan ofwel de Hemelse Bergen in Kirgizië. Over de slechtste wegen ter wereld door de mooiste landschappen. Klimmen en dalen met uitzicht op witte toppen van 6.000 en 7.000 meter, groene dalen bespikkeld met yurts en kuddes paarden en doorsneden door glinsterende zilveren rivieren. Slapen in tentjes, je wassen en de was doen in de rivier en je behoeften in een gat in de grond. Noem het gerust een avontuurlijke fietsreis. 22 foto's.
Fietsvakantie Kirgizië praktisch

Reisverslag & foto's: Pieter Parmentier

De Zijderoute (II)

De imposante landschappen van Kirgizstan

verslag De Zijderoute (II) met 18 foto's
Na elke bocht een nieuw landschap: rotsmassieven in alle kleuren, toppen met eeuwige sneeuw, alpenweiden waar nomaden hun vee laten grazen en dennenbossen. Soms lieflijk, vaker ongenaakbaar. Altijd mooi en puur, met snelstromende bergbeekjes en woest bruisende rivieren. 18 foto's.
Imposante landschappen Kirgizstan praktisch

Reisverslag & foto's: Chris van Es


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Kirgizië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Kirgizië

Reisgidsen en landkaarten van Kirgizië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Kirgizië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)