Nieuwsbrief
Vakantie Kroatië boeken

Vakantie Kroatië

Reisverslagen van Kroatië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Kroatië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 34 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Kroatië.

Voor het boeken van een vakantie in Kroatië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings, 29 rondreizen en reisorganisaties.

Stedentrip Dubrovnik

De parel van de Adriatische Zee

verslag Stedentrip Dubrovnik met 34 foto's
Dubrovnik, het door 800 jaar oude stadsmuren omringde vestingstadje aan de Dalmatische kust, is zo idyllisch dat niet alleen toeristen het als decor gebruiken: de makers van Star Wars, Robin Hood, James Bond en Game of Thrones weten het ook te vinden. De stevige muren en de forten Bokar, Minčeta, Lovrijenac wisten de stad niet altijd voor onheil te behoeden. Maar telkens kroop Dubrovnik er weer bovenop. Ook na de oorlogsmisdaden van de Serven. 34 foto's.
Stedentrip Dubrovnik praktisch

Reisverslag & foto's: Royan van Velse

Reisverhalen deels over Kroatië

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Kroatië bezocht.

Treinreis over de Balkan

Rondreis door zeven Balkanlanden

verslag Treinreis over de Balkan met 36 foto's
Zo'n 2500 kilometer per trein, via Salzburg naar de Balkan voor een rondje door zeven Balkanlanden (Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Macedonië, Griekenland en Bulgarije) langs de steden Ljubljana, Zagreb en Osijek, Sarajevo, Belgrado, Skopje, Thessaloniki en Sofia. Op sommige plaatsen zijn de traditionele spanningen op de Balkan nog voelbaar tijdens gesprekken met de inwoners. Of zichtbaar, zoals de kogelgaten in de huizen in Osijek. 36 foto's.
Treinreis over de Balkan praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Groothedde


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Kroatië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Kroatië

Reisgidsen en landkaarten van Kroatië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Kroatië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)