Rosetta Reizen
Nieuwsbrief
Vakantie Letland boeken

Vakantie Letland

Reisverslagen van Letland-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Letland-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 23 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Letland.

Voor het boeken van een vakantie in Letland is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 5 rondreizen en reisorganisaties.

Stedentrip Riga

Langs de Dvina ligt de mooie oude binnenstad

verslag Stedentrip Riga met 23 foto's
Riga, gelegen de aan de oevers van de Dvina, heeft een oude binnenstad die als werelderfgoed wordt beschermd. Door Duitse, Poolse, Zweedse en Russische overheersing zijn er veel verschillende stijlen te zien zijn: van romaans, gotisch en barok tot neo-Byzantijns en Jugendstil. Niet ver van de hoofdstad van Letland strekt Jurmala zich uit aan de Golf van Riga. In deze badplaats is nog goed te zien dat veel rijke Russen hier vakanie vierden: het ene kasteeltje volgt op de andere luxe villa. 23 foto's.
Stedentrip Riga praktisch

Reisverslag & foto's: Stefan van Dulst

Reisverhalen deels over Letland

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Letland bezocht.

Fietsvakantie Litouwen en Letland

Onverharde weggetjes en interessante steden

verslag Fietsvakantie Litouwen en Letland met 28 foto's
De onverharde weggetjes langs de dorpen bieden de fietser afwisseling qua landschap en uitzicht, cultureel zijn vooral de hoofdsteden interessant. Af en toe couchsurfen leert je de bevolking beter kennen. Van Klaipėda via Telšiai, Šiauliai en Jelgava naar Riga, dat een mooi oud centrum heeft. Dan via Bauska, Panevėžys en Ukmergė zuidwaarts naar Vilnius, ook al een boeiende stad. Terug in Klaipėda is net het drukbezochte Sea Festival gaande, met vooral veel folkloristische muziek. 28 foto's.
Fietsvakantie Litouwen en Letland praktisch

Reisverslag & foto's: Sabine Hendriks


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Letland of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Letland

Reisgidsen en landkaarten van Letland zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Letland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)