Rosetta Reizen
Nieuwsbrief
Vakantie Libanon boeken

Vakantie Libanon

Reisverslagen van Libanon-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Libanon-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 23 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Libanon.

Voor het boeken van een vakantie in Libanon is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Libanon, een land van tegenstellingen

Moderne flatwijken, middeleeuwse kastelen & romeinse ruïnes

verslag Libanon, een land van tegenstellingen met 23 foto's
In Beiroet zijn de sporen van de oorlogen nog niet helemaal verdwenen maar overal staat nieuwbouw. Via voormalig vissersdorp Jounieh en prachtig gerestaureerd Byblos noordwaarts naar Tripoli, waar het centrum nog wel een wirwar van straatjes met oude huizen is. Op de flanken van Mount Libanon geen moderne appartementen maar tenten van Bedoeïenen. Achter de bergen ligt de dunbevolkte Beka'avallei met wijncentrum Zahle en verder noordwaarts Baalbek, een streng islamitische stad waar belangrijke Romeinse opgravingen liggen. 23 foto's.
Rondreis Libanon praktisch

Reisverslag & foto's: Bruno Oudmayer


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Libanon of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Libanon

Reisgidsen en landkaarten van Libanon zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Libanon - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)