Rosetta Reizen
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Madagascar
Vakantie Madagaskar boeken

Vakantie Madagaskar

Reisverslagen van Madagaskar-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Madagaskar. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 76 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Madagaskar.

Voor het boeken van een vakantie in Madagaskar is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 2 rondreizen en reisorganisaties.

Natuurparken Madagaskar

Flora en fauna zijn gevarieerd en volstrekt uniek

verslag Natuurparken Madagaskar met 39 foto's
Op Madagaskar zijn flora en fauna grotendeels endemisch. Soorten cactussen en bomen als baobab's komen alleen op dit geïsoleerde eiland voor, evenals soorten gekko's en kameleons. En natuurlijk de halfapen: lemuren of maki's, waarvan er vele soorten leven. Het landschap varieert van regenwoud en bergachtig hoogland tot doornstruiken, mangrove en palmenstranden langs de kust. En dan zijn er nog de tsingy: bizarre formaties van geërodeerd kalksteen. 39 foto's.
Natuurparken Madagaskar praktisch

Reisverslag & foto's: Johan Siegers

Rondreis Madagaskar

Per pirogue, pousse-pousse en zeboekar door baobabland

verslag Rondreis Madagaskar met 37 foto's
Over gebaande paden reizen is er niet bij; de wegen in Madagaskar zijn belabberd. Maar als je per pirogue over de Triribihina naar het kalksteengebergte Tsingy vaart, zal dat je een zorg zijn. En stromend water mis je niet als je je onder een waterval kunt douchen. De straatarme bevolking is vriendelijk en de natuur uniek, met planten en dieren die nergens anders voorkomen. 37 foto's.
Rondreis Madagaskar praktisch

Reisverslag & foto's: Simone Haller


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Madagaskar of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Madagaskar

Reisgidsen en landkaarten van Madagaskar zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Madagaskar - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)