Nieuwsbrief
Vakantie Malawi boeken

Vakantie Malawi

Reisverslagen van Malawi-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Malawi-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 15 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Malawi.

Voor het boeken van een vakantie in Malawi is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 2 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsvakantie Malawi

Het warme hart van Afrika

verslag Fietsvakantie Malawi met 15 foto's
Fietsvakantie in Malawi is ploeteren in het zand en met trucks meeliften, gastvij onthaald worden, douchen onder een bak water, maïspap eten en maïsbier drinken, kamperen bij een tabaksboer met 4 vrouwen, 's nacht oppassen dat de Nijlpaarden je tent niet pletten en genieten van een prachtige natuur. 15 foto's.
Fietsvakantie Malawi praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Spil & Antoinette Geerts


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Malawi of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Malawi

Reisgidsen en landkaarten van Malawi zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Malawi - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)