Nieuwsbrief
Vakantie Malta boeken

Vakantie Malta

Reisverslagen van Malta-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Malta-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 39 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Malta.

Voor het boeken van een vakantie in Malta is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 6 rondreizen en reisorganisaties.

Stedentrip Malta

Overal tonen forten, kerken en paleizen de historie

verslag Stedentrip Malta met 39 foto's
Overal op het met forten versterkte eiland is de geschiedenis zichtbaar van het strategisch gelegen Malta. De meeste sporen lieten de Johannieters na, de Maltezer Orde die hier slag leverde tegen de Ottomanen terwijl andere ridderorden al ontbonden waren. Nergens bleef de Roomse Inquisitie ook zo lang actief als op Malta. Napoleon maakte pas een eind aan allebei. 39 foto's.
Stedentrip Malta praktisch

Reisverslag & foto's: Royan van Velse


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Malta of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Malta

Reisgidsen en landkaarten van Malta zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Malta - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)