Nieuwsbrief
Vakantie Martinique boeken

Vakantie Martinique

Reisverslagen van Martinique-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Martinique-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 30 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Martinique.

Voor het boeken van een vakantie in Martinique is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, 1 rondreizen en reisorganisaties.

Martinique, het tropische Frankrijk

Regenwoud,mangrove en bountystranden

verslag Martinique, het tropische Frankrijk met 30 foto's
De overdekte markten in hoofdstad Fort-de-France zijn kleurrijk en geurrijk. Maar Martinique heeft vooral een afwisselende natuur te bieden, met in het noorden tropisch regenwoud en in het zuiden bountystranden en mangrove. Suikerriet- en bananenplantages herinneren aan het koloniale verleden, net als de overwegend creoolse bevolking. Met swingende Caribische muziek en heerlijk eten is het strandleven aangenaam. En dan kun je ook nog snorkelen en duiken. 30 foto's.
Martinique, het tropische Frankrijk praktisch

Reisverslag & foto's: Royan van Velse


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Martinique of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Martinique

Reisgidsen en landkaarten van Martinique zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Martinique - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)