Reizen op je eigen manier: Mexico online -> Outsight Travel Mexico reizen
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Mexico
Vakantie Mexico boeken

Vakantie Mexico

Reisverslagen van Mexico-reizen

Er zijn 4 uitgebreide reisverslagen van reizen door Mexico. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 110 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Mexico.

Voor het boeken van een vakantie in Mexico is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 34 rondreizen en reisorganisaties.

Fly-drive van Mexico Stad naar Cancún

Tempels, piramiden en tradities in een mooi natuurlijk decor

verslag Fly-drive van Mexico Stad naar Cancún met 45 foto's
Per huurauto 3100 km van Mexico Stad via Puebla oostwaarts naar Oaxaca, Tehuantepec en San Cristobal. Langs Palenque en Bonampak en dan noordwaards naar Campeche, Chichen-Itza, Izamal, San Felipe en Rio Lagartos. Ten slotte via Cancún naar Puerto Morales. Onderweg worden Maya-tempels en piramiden bezocht, wordt bij watervallen, in ondergrondse poelen en in zee gezwommen en kennis gemaakt met lokale gewoonten en eigenaardigheden. 45 foto's.
Fly-drive Mexico praktisch

Reisverslag & foto's: Rob De Langhe

Mexico - Guatemala - Honduras - Belize

Ruïne-complexen en een overweldigende natuur

verslag Mexico - Guatemala - Honduras - Belize met 23 foto's
Door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize langs imposante Maya-ruïnes, door de jungle langs hoge watervallen en over bergmeren door kloven met rotswanden en langs vulkanen. De dorpjes hebben kleurrijke markten en straten met al even kleurige huisjes. Tenslotte snorkelen tussen haaien, roggen en koraal. 23 foto's.
Ruïne-complexen en natuur praktisch

Reisverslag & foto's: Patricia Spijkers

Veelzijdig Mexico

Mayatempels, Spaanse kathedralen en jungle

verslag Veelzijdig Mexico met 25 foto's
Naast de befaamde Mayatempels heeft Mexico nog veel meer te bieden, zoals Spaanse koloniale kathedralen en paleizen, vulkanen en een dichte jungle met prachtige watervallen, indianendorpen en bonte lokale markten. En aan de Golf van Mexico liggen zandstranden waar je kunt snorkelen, al is het er wel erg druk. 25 foto's.
Veelzijdig Mexico praktisch

Reisverslag & foto's: Geja Rijsman

Rondreis Mexico

In het voetspoor van de Maya's (I)

verslag Rondreis Mexico met 17 foto's
Indrukwekkende tempelcomplexen en oude steden van de Maya's getuigen van één der grootste beschavingen uit de geschiedenis. Nog steeds worden overwoekerde oude bouwwerken in de jungle blootgelegd. Een reis langs het Maya-erfgoed van o.a. Chichen Itza, Palenque, Merida, Uxmal en Campeche. 17 foto's.
In het voetspoor van de Maya's praktisch

Reisverslag & foto's: Helen Stigter

Reisverhalen deels over Mexico

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Mexico bezocht.

La Ruta Maya op de fiets

De grenzen van Belize, Guatemala en Mexico

verslag La Ruta Maya op de fiets met 17 foto's
Fietsen langs de ruïnes van Maya tempels in het grensgebied van Belize, Guatemala en Mexico is vaak afzien vanwege de slechte wegen. En veilig is het ook niet altijd. Maar er is wel veel te zien: paalwoningen, in het verleden levende Mennonieten, kleurrijke markten en een overweldigende natuur. 17 foto's.
Fietsvakantie La Ruta Maya praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Spil & Antoinette Geerts


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Mexico of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Mexico

Reisgidsen en landkaarten van Mexico zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Mexico - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)