Nieuwsbrief
Vakantie Moldavië boeken

Vakantie Moldavië

Reisverslagen van Moldavië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Moldavië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 38 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Moldavië.

Voor het boeken van een vakantie in Moldavië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 5 rondreizen en reisorganisaties.

Treinreis Roemenië, Moldavië en Transdnjestrië

Bij de grenscontrole vraagt een dokter of alles ok is

verslag Treinreis Roemenië, Moldavië en Transdnjestrië met 38 foto's
De nachttrein van Boekarest naar Moldavië is een belevenis: bij de grens vraagt een arts of alles ok is en wordt van onderstel gewisseld. In hoofdstad Chisinau zijn de Russische invloeden nog goed zichtbaar en in Tiraspol, Transdnjestrië, staat zelfs Lenin nog parmantig op zijn sokkel. In Iasi, Roemenië, eet een zwerfkind snel de restjes van een terras­tafeltje en in Cluj Napoca barst de gids van het farmaceutisch museum ineens in snikken uit. 38 foto's.
Treinreis Roemenië, Moldavië en Transdnjestrië praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Groothedde


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Moldavië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Moldavië

Reisgidsen en landkaarten van Moldavië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Moldavië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)