-> Tiara Tours -> Dimsum
Nieuwsbrief
Vakantie Mongolië boeken

Vakantie Mongolië

Reisverslagen van Mongolië-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Mongolië-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 28 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Mongolië.

Voor het boeken van een vakantie in Mongolië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 4 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis mysterieus Mongolië

Buiten de gebaande paden door de Gobiwoestijn

verslag Rondreis mysterieus Mongolië met 28 foto's
Buiten hoofdstad Ulaan Baatar, waar feest wordt gevierd, maakt de asfaltweg plaats voor karrensporen. Als ook de zandpaden verdwijnen volgt een drieweekse tocht zonder wegwijzers door de absolute leegte van de Gobiwoestijn. Nergens een teken van leven: geen mens, geen dier, geen weg, geen paal. Slechts een rechte horizontale streep. 28 foto's.
Rondreis Mongolië praktisch

Reisverslag & foto's: Fransje Grisnich

Reisverhalen deels over Mongolië

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Mongolië bezocht.

De Trans-Mongolië Expres

Met de trein van Moskou naar Peking

verslag De Trans-Mongolië Expres met 12 foto's
De Trans-Mongolië Expres rijdt in zeven dagen door evenveel tijdzones van Moskou via Siberië en Mongolië naar Peking. Je kijkt je ogen uit tijdens de achtduizend kilometer lange treinreis. Niet alleen uit het raam, want het leven in de trein zelf is ook een wereld op zich, die veel weg heeft van een rommelmarkt. 12 foto's.
De Trans-Mongolië Expres praktisch

Reisverslag & foto's: Ralph van Wolffelaar


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Mongolië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Mongolië

Reisgidsen en landkaarten van Mongolië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Mongolië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)