Nieuwsbrief
Vakantie Mozambique boeken

Vakantie Mozambique

Reisverslagen van Mozambique-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Mozambique. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 53 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Mozambique.

Voor het boeken van een vakantie in Mozambique is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 3 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Mozambique

Maputo, Inhambane en Bazaruto archipel

verslag Rondreis Mozambique met 16 foto's
Maputo, de hoofdstad van Mozambique, is een leuke toegankelijke stad. In Inhambane zijn heerlijke Portugese restaurantjes en spelen de kinderen op straat. Op weg naar Tofo Beach zover het oog kan kijken palmbomen en nog meer palmbomen. Met een dhow naar Benguerra Island, onderdeel van de Bazaruto archipel, waar je kunt snorkelen of duiken langs de riffen. 16 foto's.
Rondreis Mozambique praktisch

Reisverslag: Mariska Riesewijk. Foto's: Harold Kolkman

Great Limpopo Transfrontier Park

Op zoek naar cultuur in Afrika's nieuwste wildpark

verslag Great Limpopo Transfrontier Park met 37 foto's
Het Great Limpopo Transfrontier Park in Mozambique, Botswana, Zuid-Afrika en Zimbabwe is Afrika's nieuwste wildpark. Het Mozambikaanse deel van het park is omstreden: hier wonen nog steeds 6800 mensen in traditionele dorpen, die ze waarschijnlijk moeten verlaten. Verslag van een reis langs de Limpopo rivier met een groepje Zuid-Afrikaanse Tsonga's, op zoek naar de roots van de Tsonga's die in dit gebied in Mozambique hun oorsprong hebben. 37 foto's.
Great Limpopo Transfrontier Park praktisch

Reisverslag: Harold Kolkman. Foto's: Harold Kolkman & Mariska Riesewijk


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Mozambique of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Mozambique

Reisgidsen en landkaarten van Mozambique zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Mozambique - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)