-> Van Verre Myanmar reizen -> Rosetta Reizen
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Myanmar
Vakantie Myanmar boeken

Vakantie Myanmar

Reisverslagen van Myanmar-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Myanmar. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 61 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Myanmar.

Voor het boeken van een vakantie in Myanmar is er een overzicht van vliegtickets, 36 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsvakantie Myanmar

Mooie landschappen en vriendelijke mensen

verslag Fietsvakantie Myanmar met 39 foto's
Fietstocht door het land met meer stoepas en boeddhabeelden dan inwoners. Het bladgoud schittert overal. Over slechte wegen door fraaie landschappen rond Mandalay, langs Bagan (waar duizenden oude stoepas staan) en Nyaung Shwe aan het Inlemeer. Via Yangon, met de imposante Shwedagon Paya, naar Ngwe Saung aan de Golf van Bengalen en Pathein aan de Ayeyarwady-rivier. 39 foto's.
Fietsvakantie Myanmar praktisch

Reisverslag & foto's: Aart & Gerrie Dijkzeul

Trektocht Myanmar

De dragers lopen steeds ver voor ons uit op hun teenslippers

verslag Trektocht Myanmar met 22 foto's
Twintig dagen geen douche zien maar glibberen over gammele bamboebruggetjes en je aan boomwortels omhoog trekken, terwijl de dragers op hun teenslippers alvast vooruit gaan om thee te zetten. Op trektocht door het groene noorden van Myanmar naar de zuidelijke uitlopers van de Himalaya. Hier en daar een dorp met bamboehuizen en rijstvelden maar vooral jungle, varens, ficussen en heel veel bamboe. Ter compensatie hebben steden als Yangon, Mandalay en Bagan veel cultuur in de vorm van pagodes, stoepas en boeddhabeelden. 22 foto's.
Trektocht Myanmar praktisch

Reisverslag: Ina Kuipers. Foto's: Herman Hoekstra


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Myanmar of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Myanmar

Reisgidsen en landkaarten van Myanmar zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

-> Myanmar online
Anders Reizen Myanmar - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)