-> Going Africa Safaris [an error occurred while processing this directive]
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Namibia
Vakantie Namibië boeken

Vakantie Namibië

Reisverslagen van Namibië-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Namibië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 49 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Namibië.

Voor het boeken van een vakantie in Namibië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 59 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Namibië

Olifanten ruziën met een groepje jakhalzen

verslag Rondreis Namibië met 22 foto's
Langs de rand van Waterberg naar Grootfontein, waar de Hoba meteoriet zo hard insloeg dat er bergen ontstonden. In Etosha NP dromt het wild samen bij de waterpoelen. Bij Brandberg zijn oude muurschilderingen van Bosjesmannen. Via de zeehonden van Cape Cross naar de duinen van Sossusvlei en de Fish River Canyon. 22 foto's.
Olifanten ruziën met jakhalzen praktisch

Reisverslag: Geja Rijsman. Foto's: Geja en Michael Rijsman, Jos Drabbels en Sophia Stein

Natuurparken Namibië

Een komen en gaan van wild bij de waterplaatsen

verslag Natuurparken Namibië met 15 foto's
Bij de waterplaatsen in de Etosha-woestijn kun je genieten van het wild: o.a. giraffen, olifanten, gnoes, neushoorns, impala's, spiesbokken en zebra's. Bij Twijfelfontein ligt een versteend woud en zijn talloze rotstekeningen van Bosjesmannen. De Namibische Duinen hebben bij zonsopkomst prachtige kleuren en Fisch River Canyon is ronduit spectaculair, met grillige rotswanden en enorme rotsblokken. 15 foto's.
Natuurparken Namibië praktisch

Reisverslag: Ina Kuipers. Foto's: Herman Hoekstra

Safari Namibië

In de morgenstilte is er veel bedrijvigheid bij de waterpoel

verslag Safari Namibië met 12 foto's
Rijdend over de schijnbaar oneindige onverharde wegen van Namibië kun je voluit genieten van de natuur: Fish River Canyon is een met de Grand Canyon vergelijkbare grillige kloof, waar je het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn; Sossusvlei en Hiddenvlei zijn grote duinpannen in een gebied met tot driehonderd meter hoge rode zandduinen en Etosha National Park is een van de grootste en belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. 12 foto's.
Safari Namibië praktisch

Reisverslag & foto's: Dirk Velle

Reisverhalen deels over Namibië

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Namibië bezocht.

Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika

Bij de waterpoel doden 27 leeuwen een olifant

verslag Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika met 31 foto's
Met de 4x4 op safari door nationale parken in Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Nijlpaarden rennen over de camping en olifanten eten naast de toiletten van de bomen of duiken ineens achter je op tijdens het houtsprokkelen in Tuli Game Reserve, Leroo La Tau, Moremi Game Reserve, Savuti in Chobe NP, Mudumu NP, Mahango Game Reserve, Pilanesberg NP en Borakalalo NP. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen

Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië

Per 4x4 met daktent door de nationale parken

verslag Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië met 31 foto's
Per 4x4 met daktent op reis door een serie nationale parken in Botswana, Zimbabwe en Namibië: Zambezi National Park, Victoria Falls, Hwange National Park, Chobe Park, Moremi Wildlife Reserve, de Okavanga Delta, Khaudom Game Reserve, Etosha National Park en Mokodoli Nature Reserve. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Namibië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Namibië

Reisgidsen en landkaarten van Namibië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Namibië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)